Zwart

René Zwart

René Zwart

René Zwart startte zijn loopbaan in1973 als leerling-journalist bij het regionale dagblad Rijn en Gouwe, een dochter van het Algemeen Dagblad. Na enkele jaren als adviseur werkzaam te zijn geweest voor een pr-bureau, startte hij in 1987 Zwart & Partners. Het bureau ontwikkelde zich tot een van de snelstgroeiende leden van de branche met gerenommeerde opdrachtgevers met in 1995 als bekroning de toekenning van een Effie.

In 1996 vestigde Zwart zich op de Nederlandse Antillen. Hij was daar onder meer interim-directeur van de Caribische editie van het Algemeen Dagblad, lanceerde er de eerste lokale Nederlandstalige ochtendkrant (Antilliaans Dagblad) en introduceerde de Caribische editie van de Telegraaf op de eilanden.

Na terugkeer in Nederland in 2005, koos hij voor de ‘netwerkconstructie’. Sinds 2009 onder de oude en vertrouwde naam Zwart & Partners. Opdrachtgevers waarvoor hij heeft gewerkt zijn onder meer: DHL Worldwide Couriers, Arbeidsvoorziening, Rabobank, Uitzendbureau Start, Vedior, BEX Reizen, Centra voor Vakopleiding en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Een afspraak is snel gemaakt: Bel: 06-51493691
of mail naar: z w a r t @ z w a r t e n p a r t n e r s . n l